Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (2024)

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (1)
  • Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (2)
  • Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (3)
  • Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (4)
12 pozeVezi galeria

Vedete

Petru LucaAutor

Publicat:

Actualizat:

Michael Jackson, artistul care a murit în 2009, la doar 50 de ani, a concertat în două rânduri la București, în 1992 și 1996

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (5)

Marele Michael Jackson (1958-2009) a concertat în două rânduri la București, în 1992 și 1996, aparițiile artistului în România fiind considerate evenimente care au marcat epoca. Deși în zilele noastre muzica starului pop a început să fie interzisă la multe posturi radio și de televiziune după dezvăluirile despre viața personală a lui Michael, prezența vedetei la București rămâne una memorabilă, cu multe lucruri care s-au aflat abia la ani buni după descinderile acestuia pe plaiurile mioritice.

"); }

Citeste si: Misterul dispariției singurei românce care l-a sărutat pe Michael Jackson! Ce a pățit un jurnalist german care a venit la București să o găsească pe Cora?

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea, colaborator şi conspiraţionist al site-ului care se întreabă unde e Michael Jackson! Dragnea Jr crede că starul american traieşte!| EXCLUSIV

De exemplu, în 1992, Michael Jackson a avut parte și de o întâmplare incredibilă trăită în timp ce se afla în vizită la o mânăstire.

În puținele ore libere din program, starul american a dorit în mod expres să viziteze și mânăstirea Snagov, fascinat de povestea care susține că acolo ar fi fost îngropat domnitorul Vlad Țepeș, ”Dracula” pentru restul lumii. Îmbarcat la bordul vaporașului, pe care-l rezervase în exclusivitate, Michael a ajuns pe insula care adăpostește mânăstirea și a dorit să intre în incintă. Numai că, spre marea lui surpriză, părintele Bartolomeu nu l-a lăsat inițial să intre, pe motiv că starul nu dorea să-și dea jos pălăria!

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (6)

Întâmplarea incredibilă trăită de Michael Jackson la București! Starul pop a donat 100000 de dolari

Doar după ce i s-a explicat în detaliu procedura și motivul pentru care trebuie să facă acest gest Michael Jackson s-a conformat. Apoi, foarte impresionat de istoria lăcașului de cult, Michael a și donat mânăstirii Snagov o sumă uriașă pentru acea vreme, 100000 de dolari, informație dezvăluită de căpitanul vasului care l-a transportat pe insulă pe starul muzicii pop.

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (7)

La aproape două decenii de la primul concert al lui Michael Jackson la București, căpitanul vasului care face și astăzi ture pe lac a povestit și că în timpul excursiei Michael era foarte încântat de timonă, cu care s-a jucat non-stop, aspect care nu a afectat navigarea, pentru că vasul avea dublă comandă, iar manevrele reale erau efectuate numai de personalul autorizat.

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (8)

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (9)

Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (10)

Citește și:

Vedete

ExclusiveXclusivIMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport! EXCLUSIV
VedeteModul inedit în care Alina Ceușan și Raul Tișa vor alege numele fiicei lor! Influencerița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil: „În funcție de cum simțim”
VedeteCodruța Filip a recunoscut totul despre infidelitatea în căsnicie! Soția lui Valentin Sanfira nici nu vrea să audă de asta: „Nu aș putea să trec niciodată peste”
VedeteLaura Cosoi, surprinsă în timp ce se sărută cu Jorge! Scenele s-au viralizat rapid în mediul online. Primele imagini de pe platourile de filmare, după ce au jucat împreună în „Retreat Vama Veche”
VedeteDecizia luată de soțul Ancăi Molnar, la doar câteva zile de la înmormântarea make-up artistei. Totul a apărut pe internet: "Un vis împlinit"

Actualitate

ActualitateGeorge Tuță are dovada oficială că i-a luat locul lui Clotilde Armand. BEC i-a înmânat certificatul care atestă că a câștigat alegerile în Sectorul 1: "Nu a fost niciun fel de suspiciune"
ActualitateMartorii care au asistat neputincioși la tragedia din Italia fac dezvăluiri cutremurătoare! Ce s-a întâmplat cu Bianca, Patrizia și Cristian, înainte să fie luați de viitură. Tinerii ar fi fost avertizați: "Au rămas confuzi"
ActualitateCutremurător! Laura și-a rugat soțul să o omoare, într-un moment de disperare! Mămica de 44 de ani nu mai suporta situația în care se afla: „Eram terifiată”
ActualitateFratele lui Cristian, disperat să afle ce s-a întâmplat cu el, după ce a fost luat de viitură în Italia! Ce se întâmplă la locul tragediei: „Nu își găsește liniștea”
ActualitateMomentul cutremurător în care tatăl lui Petru a aflat că fiul lui a fost ucis în luptele din Congo. Bărbatul a simțit că îi fuge pământul de sub picioare: "Mi-au spus că a fost un incident ieri la schimbarea de tură"

Sport

ExclusiveXclusivCum s-au simțit emoția și victoria României în tribunele din Germania?! Armin Nicoară, declarații de senzație despre meciul de la München! Ce s-a întâmplat în momentul în care jucătorii naționalei au intrat în teren | EXCLUSIV
SportCe spune presa străină despre victoria României în meciul cu Ucraina! The New York Time: România câștigă prima victorie la EURO, după 24 de ani! CNN: Stanciu a adus România în avantaj cu un gol super
SportArtiști de seamă, vedete și politicieni au strigat "Hai România" chiar din tribunele din Germania! Cine sunt numele grele care au plecat la primul meci al Naționalei de la EURO 2024
SportRomânia, debut fantastic la EURO 2024 împotriva Ucrainei: 3-0. Stanciu a deschis scorul cu un super gol. Cele mai tari imagini de pe stadion
SportCăpitanul Naționalei de fotbal a României, Nicolae Stanciu, scrisoare emoționantă înainte de startul Campionatului European din Germania! ”O spun deschis, în fața tuturor”

Divertisment

DivertismentBianca, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, a dat cărțile pe față după despărțirea de Ionuț. Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte să se ajungă la separare: „El știa că o să mă doară și a făcut-o intenționat”
DivertismentȘtefania, primele declarații despre Cosmin, după ce a fost descalificat din „Casa iubirii”: „Nu înțeleg cum ar fi putut”. Ce a spus despre el în fața celorlați concurenți
DivertismentȘoc total în „Casa iubirii”! Cosmin, descalificat după ce s-a dovedit că mesajele dintre el și presupusa iubită din afara emisiunii sunt reale! Ștefania nici nu l-a lăsat să o atingă
DivertismentMomente tensionate în gala „Casa iubirii”! Cosmin crede că cineva din emisiune i-a înscenat totul! Ștefania izbucnește în plâns când Andreea Mantea face dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta: „Știm cu siguranță”
Divertisment„Cum să-mi spui așa pe față?” Ștefania a cedat și a izbucnit în lacrimi! Ce i-a mărturisit Cosmin în camera roșie, după acuzațiile că ar avea pe altcineva în afara „Casei iubirii”?! „Nu ținem legătura atât de strâns”

Utile

UtileCând se deschid Transalpina și Transfăgărășan în 2024? Unul dintre drumuri se redeschide mai devreme decât ne așteptam
UtileCe poți face în București, în weekend-ul 17 - 19 mai 2024. Află ce evenimente sunt organizate în Capitală
UtileCe evenimente vor avea loc în București pe 10 mai 2024, de Ziua Regalității
UtileCe evenimente vor avea loc în București pe 9 mai 2024, de Ziua Europei
UtileCe program au magazinele și mall-urile în a doua zi de Paște din 2024. Vezi care sunt centrele comerciale deschise pe 6 mai
Ce a pățit Michael Jackson la București! Artistul a fost dat afară (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6487

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.